Συναγερμός έχει σημάνει από αργά το μεσημέρι στην Σκιάθο,όταν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», προσγειώθηκε ξαφνικά το lear jet των Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος.

Το πολυτελές αεροσκάφος πάτησε στην Σκιάθο λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι και ένα mini bus με μαύρα τζάμια, έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροσκάφος, να επιβιβασθούν σε αυτό 7 άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι. Εκεί την συντροφιά περίμενε εντυπωσιακό σκάφος που εδώ και 5 ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί. Πρόκειται για το περίφημο σκάφος «Εos» με το αρχαιοελληνικό όνομα και τα χαρακτηριστικά τρία κατάρτια  που λέγεται ότι ανήκει στον νεόνυμφο πρίγκιπα Χάρυ των Ουίνδσορ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σκιάθο,ορισμένα άτομα,μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος,το mini bus συνέχισε με κατεύθυνση τις Κουκουναριές,όπου δείπνησαν στο ala cart πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σκιάθος Παλλάς».
Λέγεται ότι κάποιοι στο νησί κατάφεραν να διακρίνουν τον πρίγκιπα Χαρυ και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ , χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από το Λιμεναρχείο της Σκιάθου ή κάποια άλλη επίσημη πηγή.
Πάντως η Σκιάθος και οι Σποράδες ήταν πάντα από τους αγαπημένους προορισμούς του πατέρα του, διαδόχου του βρεταννικού θρόνου,πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του,Καμίλα Πάρκερ,δούκισσας της Κορνουάλης.
Άλλες πληροφορίες αναφερουν ότι στο lear jet των Rolling Stones μπορεί να επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρεταννίας Μπόρις Τζόνσον,ο οποίος και κατευθύνθηκε προς τις Κουκουναριές όπου λέγεται ότι δείπνησε στο ala cart εστιατόριο του «Σκιάθος Παλλάς» και στη συνέχεια έχει προορισμό το αγαπημένο του Πήλιο στην περιοχή του Χόρτου.
Άλλες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι το αεροσκάφος με το σήμα των Rolling Stones ναυλώθηκε από βαθύπλουτο Βρεταννό επιχειρηματία που μετέφερε τον ίδιο και την παρέα του στην Σκιάθο και αφού δείπνησαν, με ταχύπλοο μεταφέρθηκαν σε πολυτελή βίλλα στο Ανατολικό Πήλιο, απέναντι από την Σκιάθο.

ΒΟΛΟΣ      ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ