1ο πασχαλινό ανοιχτό ατομικό τουρνουά 2018 στον Βόλο

Την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου ξεκινά το 1ο Πασχαλινό Ατομικό τουρνουά επτά (7) γύρων της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου για σκακιστές και σκακίστριες όλων των κατηγοριών, και το οποίο θα τελειώσει τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην ισόγεια αίθουσα Playground café του αθλητικού κέντρου «Β. Παρασκευόπουλος» (Ρ. Φεραίου – Γλάδστωνος / Βόλος) όπου και η έδρα της Σ.Ε. Βόλου. Η παρακολούθησή του είναι ελεύθερη για τους φίλους του σκακιού.

Στο τουρνουά έχουν ήδη δηλώσει μια σειρά ισχυρών σκακιστών οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα παρακάτω σημαντικά έπαθλα: 1ος νικητής 220€, 2ος νικητής 130€, 3ος νικητής 70€. Κατηγορία κάτω των 18 ετών (μετά την τρίτη θέση) 1ος νικητής 40€ και 1η γυναίκα ή νεάνιδα (μετά την τρίτη θέση) 40€. Έξτρα παροχή σε σκακιστή ή σκακίστρια της ΣΕ Βόλου (που δε θα τύχει κάποιου επάθλου) δωρεάν μαθήματα για δυο (2) μήνες.

Ολόκληρη την προκήρυξη μπορεί να τη διαβάσει κανείς μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/ ή μέσω της σελίδας του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/sevolou

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο e-mail του συλλόγου : s.e.volou@gmai.com

1ο εσωτερικό πρωτάθλημα Σ.Ε. Βόλου

Πρωταθλητής του 1ου Εσωτερικού πρωταθλήματος για το 2018 της Σ.Ε. Βόλου, στο οποίο συμμετείχαν δέκα σκακιστές σε εννέα γύρους, αναδείχθηκε ο Μιχ. Αγγελής. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Βασ. Κορώνας και τρίτος ο Βασ. Κουκουβίνος. Στις επόμενες θέσεις κατατάχθηκαν οι: Γ. Χατζηπολίτης, Θ. Καρανικόλας, Δ. Πετρούλιας, Μ. Αγραφιώτης, Ζ. Μαρίτσης, Γ. Καβούρης και Κ. Νικολόπουλος. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι διεθνείς διαιτητές Ι. Σκοτεινιώτης και Ι. Πατρίκος, και ο διαιτητής Α. Σουλικιάς.