Την Κυριακή 11 Μαρτίου , στην Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θες/νίκης , απονεμήθηκαν τα βραβεία έργων ευποιίας των Ροταριανών Ομίλων της 2484 Π.Δ.Ρ.

Κάθε χρόνο εδώ και εξήντα έξι χρόνια, οι Ροταριανοί Όμιλοι της Θεσσαλονίκης ,διοργανώνουν την συγκεκριμένη τελετή. Κάθε χρόνο οι Ροταριανοί Όμιλοι από την βόρεια Ελλάδα, προτείνουν ανθρώπους , εταιρείες ή οργανισμούς ,οι οποίοι έχουν προσφέρει σημαντική και κοινωφελή δράση στην κοινότητα τους.

Για φέτος οι Ροταριανοί Όμιλοι του Βόλου πρότειναν και βραβεύτηκαν οι εξής. Από τον Ρ.Ο. Βόλου ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος και από τον Ρ.Ο. Βόλου “ΑΡΓΩ”, η κ. Βασιλική  Καλούτσα. Άνθρωποι με μεγάλη κοινωνική προσφορά και οι δύο, με βιογραφικό που όταν διαβάστηκε πριν την βράβευση τους, μπροστά σε προσωπικότητες από όλους τους χώρους της κοινωνικής ζωής  χειροκροτήθηκαν  θερμά από όλους και τους συγκίνησαν.

Την απονομή έκαναν, στον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου, ροτ. Νίκος Σοφιάδης και στην κ. Βασιλική Καλούτσα ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλου “ΑΡΓΩ”, ροτ. Γιάννης Μαμουρας.

Συγχαρητήρια στον κ. Ηλιόπουλο και στην κ. Καλούτσα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

web: www.rotaryclubvolos.gr

email: president@rotaryclubvolos.gr