Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΟΚΙΤΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

12

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας στην συλλογική μας προσπάθεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Βόλου.

Θα ήθελα να καλωσορίσω  και να ευχαριστήσω τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον μαχητικό και άοκνο  γραμματέα μας, για την παρουσία του σήμερα εδώ μαζί μας αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Τον άνθρωπο που κατάφερε να έχει την Ν.Δ. σε συνεχή εκλογική ετοιμότητα, την ψυχή όλων των κομματικών  μας οργανώσεων.

Ευχαριστώ για την παρουσία τους, τους εκλεκτούς καλεσμένους μας,

Κώστα Αγοραστό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας (και του ευχόμαστε καλή επιτυχία αν και είναι βέβαιη η επανεκλογή του)

-τον βουλευτή το Νομού μας Χρήστο Μπουκώρο,

-καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Προετοιμασίας των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

-τον κ. Κώστα  Τζανακούλη τ. Δήμαρχο Λαρισαίων.

H Νέα Δημοκρατία, πιστή στις δεσμεύσεις του  προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάδειξη των υποψηφίων στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, σέβεται τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών.

Στηρίζει υποψηφιότητες με φιλελεύθερο πρόσημο και κοινωνική πολυσυλλεκτικότητα, που πορεύονται με γνώμονα την ενότητα τη συλλογικότητα,

και πάνω απ’ όλα αυτά το ήθος και την αξιοπρέπεια.

Σήμερα με την παρουσία του Γραμματέα μας επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που ενάμιση χρόνο τώρα εκφράζαμε ότι η Ν.Δ. θα έχει δική της αυτοδιοικητική πρόταση για τον Δήμο Βόλου.

Θα πρέπει,  λοιπόν, όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας την ηχηρή απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης για ενότητα, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη νίκη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε … Καλή επιτυχία …