Η Σκόπελος επιλέχθηκε για να βρεθεί μεταξύ 13 διαλεχτών προορισμών στην Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό θάλασσας, ήλιου και τοπικών παραδόσεων.

Οι όμορφες παραλίες, τα καταπράσινα τοπία, η παραδοσιακή κουζίνα, και η πλούσια ιστορία και κουλτούρα της Σκοπέλου αποτέλεσαν θέματα στα πρόσφατα γυρίσματα τουMediterranean Blue, χορηγός του οποίου είναι η Spyrou Hotels. Στοχεύοντας να φτάσει περισσότερους από 16 εκατ. θεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Mediterranean Blue είναι έτοιμο να μεταδοθεί από τα κανάλιαPBSκαιCreate TV, αναδεικνύοντας 13 ελληνικούς προορισμούς σε 13 επεισόδια.

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη κ.George Stamou, της εταιρείας παραγωγήςArtos Productions LLC, και φιλοξενούμενη από την Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και media executive καΓιάννα Νταρίλη, η Σκόπελος επιλέχθηκε για να βρεθεί μεταξύ 13 διαλεχτών προορισμών στην Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό θάλασσας, ήλιου και τοπικών παραδόσεων.

Η καDaphne Gliverou-Jaeggiαπό τοSkopelos Property, διεξήγαγε μια ξενάγηση στα πολιτισμικά μνημεία της Πόλης της Σκοπέλου, υπό την ευγενική υποστήριξη τουDolphin of Skopelos, το οποίο παρείχε την μετακίνηση στο νησί. Ο κ.Θωμάς ΑμυγδαλίτσηςαπόΤο Κεντρο Σποράδες- Βιώσιμη Αναπτυξη-Παράδοση, διαδραμάτισε επίσης ρόλο κλειδί στην παραγωγή, προσφέροντας στα μέλη της ομάδας εξαιρετική, εις βάθος γνώση για το νησί.

Δίνοντας έμφαση στο μεσογειακό τρόπο ζωής και διατροφής, στα γυρίσματα συμπεριελήφθησαν επίσης ζωντανά μαθήματα μαγειρικής παραδοσιακών συνταγών στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Blue Green Bay στην παραλία του Πάνορμου. Τα μέλη της ομάδας φιλοξενήθηκαν στο Skopelos Holidays Hotel & Spa καθ’όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Σκόπελο.

“Ανυπομονούμε να προσφέρουμε σε όλους τους τηλεθεατές στις ΗΠΑ μια διεξοδική ματιά στις ομορφιές της Σκοπέλου”, δήλωσε ο κ.Γιάννης Γρηγόρας, αναπληρωτής διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Spyrou Hotels, προσθέτοντας: “Είναι μια θαυμάσια κάλυψη του νησιού, σε συνέχεια της Παγκόσμιας Επιτυχίας του 2008 ‘Mamma Mia’. Τα γυρίσματα για το Mediterranean Blue ανατρέχουν σε κάποιες από τις τοποθεσίες που προβλήθηκαν στην ταινία και προσφέρουν μια πιο κοντινή ματιά στο εύρος των εμπειριών τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να προσδοκούν ότι θα βιώσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους” –

πηγή