Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 50χρονου Κλεάνθη (Ακη) Σαμαρτζή, ιδιοκτήτη του Ράδιο Ακρόαμα.

Ο άτυχος 50χρονος, ο οποίος προ διμήνου περίπου είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση, ένοιωσε δυσφορία προχθές Σάββατο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη για νοσηλεία στη Στεφανιαία Μονάδα όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Η κατάσταση της υγείας του παρέμενε κρίσιμη και σήμερα στις 13.40 κατέληξε, σκορπίζοντας οδύνη στην οικογένειά του και θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και ακροατές του ράδιο Ακρόαμα του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος από τη δεκατία του ’80 όταν ξεκίνησε η ιδιωτική ραδιοφωνία.

Από τους πρωτοπόρους της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στον Βόλο, μαζί με μια καλή παρέα εραστών των ερτζιανών, έστησαν το Ράδιο Ακρόαμα σε μια παλιά μονοκατοικία στην 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ με Μακρυγιάννη, βάζοντας τα θεμέλια μιας 30χρονης περίπου πορείας που καταξίωσε το Ράδιο Ακρόαμα στο φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων της Μαγνησίας.

Τεχνικός, παραγωγός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας ο Άκης Σαμαρτζής, είχε αναπτύξει στην πολυετή παρουσία του στα ΜΜΕ πολλές συνεργασίες ενώ είχε αναμειχθεί και με τον συνδικαλισμό των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΚΗ !


myvolos.net