Περί ορέξεως περιοδεία.Η πρώτη εκπομπή τουYouTube που γίνεταιlive show & περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Τοe-FOOD, σε συνεργασία με τοComedyLab.gr, φέρνει την πρώτη εκπομπή του ελληνικού YouTube σε 6 πόλεις της Ελλάδας live! Το Maliatsis Live Cooking θα βρίσκεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στον Βόλο (Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας)!

Ξεχάστε ό, τι φάγατε!

Ο τρελός κωμικός τουComedy Lab, Κώστας Μαλιάτσης με τοLive
Cooking sponsored by efood.gr επιστρέφει για να σας χαλάσει τη γεύση και να σας φτιάξει τη διάθεση με τιςyolo μαγειρικές του ικανότητες με μια περιοδεία σε (τόσες) πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του ακόμη ένας κωμικός τουComedy Lab, ο Ηλίας Φουντούλης σε ρόλο μαέστρου κουζίνας και με σπεσιαλιτέ του τα λογοπαίγνια ογκρατέν.

«Σούσι-κώνεται», «Κινέζικο Γ.Τ.Π.», «Μουσακόγυρος», «Μελομακαρομπιέδες και κουραμπιεκάρονα», «Enrique: πέστροφα σε κρούστα αμυγδάλου». Μετά από αυτές και δεκάδες άλλες συνταγές ανατρεπτικής μαγειρικής που έχουν σπάσει τα ταμεία στοYouTube και ύστερα από το1ο Maliatsis Live Cooking από τοefood.gr που έγινε στην Αθήνα με εκατοντάδες πεινασμένους για γέλιο θεατές, ήρθε η σειρά της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΟΚώστας Μαλιάτσης, ως επιτυχημένοςYouTube
Comedian καιwannabe σεφ τερ…αστείων διαστάσεων, δοκιμάζει τις πιο τρελές συνταγές, έχοντας απέναντί του τον πιο σημαντικό κριτή: το κοινό. Ο πρωταθλητής της κουζίνας, που δεν αποχωρίζεται το μαχαίρι των οιωνών και προσπαθεί να ανακαλύψει νέους καμένους τρόπους κοψίματος κρεμμυδιού, δημιουργεί απολαυστικά πιάτα που θα σας κάνουν να πιάνετε το στομάχι σας από τα γέλια.

ΟΗλίας Φουντούλης, ως κωμικός και αρχισυντάκτης του Μαλιάτση, αποφασίζει πόσες κούπες αλεύρι χρειάζεται να δέσει το γλυκό και πόσες κουταλιές της σούπας λογοπαίγνια χρειάζονται για να απογειώσουν τη γεύση. Μαζί σχηματίζουν ένα αξεπέραστο δίδυμο, ρίχνοντας το αναγκαίο αλατοπίπερο σε μιαlive εμφάνιση.

Με την πολύτιμη προσφορά τουefood.gr, τοMaliatsis Live Cooking ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και ανατρέπει τα δεδομένα, όπως ακριβώς κάνει και η μεγαλύτερηonline πλατφόρμαdelivery που δίνει τη δυνατότητα για παραγγελία φαγητού ανάμεσα σε 4.000 εστιατόρια σε 42 πόλεις και σε μόλις 1’ χωρίς έξτρα χρέωση.

Ημερομηνία: Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 Πόλη: Βόλος

Μέρος: Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου

(Διεύθυνση: Μανδηλάρα και Σταδίου)

Προπώληση-Ταμείο: 9 ευρώ Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο Classic

(Διεύθυνση Ερμού 187, τηλ.2421020059) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970034210

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00

Ώρα έναρξης: 21.30 Facebook event:www.facebook.com/events/947549572033530