Ο Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων αθλητικών τμημάτων ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος Τριάθλου.

Το τρίαθλο αποτελεί ολυμπιακό άθλημα και περιλαμβάνει κολυμβητικό, δρομικό και ποδηλατικό αγώνισμα. Ο Σύλλογος με την πολυσχιδή αθλητική δραστηριοποίησή του έρχεται να συμπληρώσει ένα “αθλητικό κενό” και να καλύψει μία αθλητική ανάγκη πολλών εν’ ενεργεία και όχι μόνο, αθλητών μικρής και μεγάλης ηλικίας (από 10 έως 65 ετών) του νομού μέσα από μία οργανωμένη και στοχευμένη αθλητική δομή.

Ο τριαθλητής μπορεί να γευτεί μέσα από τα αγωνίσματα του τριάθλου τη μαγεία της εναλλαγής των αγωνισμάτων και την άμεση επαφή με τη φύση. Μέσα από το τρίαθλο αναπτύσσονται στοιχεία δυναμικών και κατά κύριο λόγο ατομικών αγωνισμάτων (κολύμβηση, δρόμος αντοχής, ποδηλασία) τα οποία ο αθλητής καλείται να συνδυάσει.

Ο Σύλλογος αναπτύσσει την αθλητική αυτή δομή έχοντας ήδη την αθλητική εμπειρία των αγωνισμάτων του τριάθλου και των απαιτήσεων του κάθε αγωνίσματος ξεχωριστά και πως αυτά θα πρέπει να γίνουν “ένα”.

Έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Τάκης (τηλ. 6980306997 & 6977321561). Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι συναντήσεις με τους υπευθύνους των αθλητικών δομών του Δήμου, όπως επίσης και θα ανακοινωθεί η προπονητική ομάδα του τμήματος. Παράλληλα δε γίνονται και οι απαιτούμενες ενέργειες για την εγγραφή στην οικεία Ομοσπονδία (Ε.Ο.ΤΡΙ.).

Για τις προεγγραφές του τριάθλου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320.