Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ο β’ γύρος για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ

254

Αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα στηθούν πάλι οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για το β’ γύρο εκλογής νέου Αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.

Αναμετριούνται οι δυο πρώτοι του α΄γύρου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Μαγνησία θα λειτουργήσουν πάλι 20 εκλογικά τμήματα, όπου θα στηθούν συνολικά 26 κάλπες.

Στο Δήμο Αλμυρού τα εκλογικά τμήματα είναι τέσσερα, όπως και στις εκλογές της 2οης Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, ένα στον Αλμυρό, στο Εργατικό Κέντρο, ένα στον Πτελεό, στο πρώην Δημαρχείο, ένα στη Σούρπη, επίσης στο πρώην Δημαρχείο και ένα στην Ανάβρα, για τους ψηφοφόρους των αντίστοιχων Τοπικών Οργανώσεων.

Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν στο ίδιο εκλογικό κέντρο, που ψήφισαν στον α’ γύρο. Όσοι δεν είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή δεν έχουν δικαίωμα ψήφου τη δεύτερη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

Το αντίτιμο συμμετοχής των 3 ευρώ, που πλήρωσαν οι ψηφοφόροι του α’ γύρου δεν ισχύει για το β’ γύρο. Ψηφίζουν πλέον χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Τα αποτελέσματα κάθε εκλογικού τμήματος θα μεταδίδονται ηλεκτρονικά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα,

ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Ειδικότερα για τον Αλμυρό, υπεύθυνος για όλη τη διαδικασία θα είναι πάλι ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Παναγιώτης Μπιζάτης και επικεφαλής της πενταμελούς Εφορευτικής Επιτροπής θα τεθεί  ο Ηλίας Μπινέλας.