-Αύριο Παρασκευή στις 3.00 μ.μ. στην Αγριά

-Το Σάββατο στις 5.00 μ.μ. δύο αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος – Ηρώο

Εντυπωσιάζουν οι αθλητές με τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski 2016 που ξεκίνησε από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 στον Βόλο και ολοκληρώνεται το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, με τους τελευταίους αγώνες να διεξάγονται εντός του Παγασητικού και τις απονομές στους νικητές να γίνονται στην παραλία του Βόλου στο Ηρώο πλησίον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski, μαγεύει τους Βολιώτες, αλλά και τους επισκέπτες τόσο στην περιοχή μας όσο και στις Σποράδες, καθώς οι αγώνες είναι τύπου ανοιχτής θαλάσσης και τα σκάφη φτάνουν μέχρι τις Βόρειες Σποράδες και επιστρέφουν στον Βόλο.

Τις δύο τελευταίες ημέρες οι Βολιώτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις από κοντά καθώς αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στη 1.00 το μεσημέρι σκάφη και αναβάτες φτάνουν στην Αγριά και μετά από ένα 2ωρο διάλλειμα, στις 3.00 μ.μ., θα ξεκινήσει ο αγώνας και συγκεκριμένα το grand prix Αγριάς.

Μεθαύριο Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στις 5.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι αγώνες εντός του Παγασητικού και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος – Ηρώο, ενώ στις 7.00 μ.μ., επίσης στο Ηρώο στην παραλία, θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και από κοντά παγκοσμίου φήμης αθλητές από κάθε γωνιά του πλανήτη, από Ρωσία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Νότιο Αμερική, Συρία, Ελλάδα, Κορσική, Ινδία, Φινλανδία σε εντυπωσιακές υδάτινες μονομαχίες, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα δράσης και περιπέτειας «on water” στο κυνήγι της διάκρισης!

Διοργανωτής είναι ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association – HJSBA), σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Jet Raid (www.jetraid.org) και τον Δήμου Βόλου.