Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου συνεχίζει τη λειτουργία του και ξεκινά τις προπονήσεις του την Δευτέρα 5/9/2016, ενώ οι εγγραφές ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από τα γραφεία του τμήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά 6-9 μ.μ.

Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μας, την άψογη συνεργασία με αθλητές και γονείς και με εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο ευελπιστούμε ότι και αυτή η αγωνιστική χρονιά θα είναι γεμάτη από επιτυχίες σε όλους τους τομείς!

Το προπονητικό επιτελείο που θα είναι επιφορτισμένο να φέρει σε πέρας όλα τα παραπάνω απαρτίζεται από τους εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (προπονητής και υπεύθυνος αγωνιστικής ομάδας)

ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (προπονητής αγωνιστικής ομάδας)

ΑΗΔΟΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (προπονήτρια προαγωνιστικής ομάδας και ακαδημιών)

ΚΟΛΛΥΜΕΝΟΥ ΒΑΣΩ (προπονήτρια προαγωνιστικής ομάδας και ακαδημιών)

ΣΚΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΝΗ (προπονήτρια ακαδημιών)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421091560, 6972715616, 6973013776

O έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του ως πρόεδρος του Συλλόγου και της μη δυνατότητας συνεχόμενης παρουσίας στις εκδηλώσεις του τμήματος, όρισε για την καλύτερη λειτουργία του διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους:

Μπατζανός Δημήτρης

Σταματίου Στέλιος

Τάκης Γιώργος

Με την όρεξη και την αγάπη που διαθέτουν για το τμήμα, θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον κλασικό αθλητισμό ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις και ενέργειες για την σωστή οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος για την φετινή χρονιά.