Μια απολαυστική βραδιά με πολύ γέλιο, χάρισαν οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου Ευξεινούπολης στους θεατές που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016. Οι μαθητές ανέβασαν την καλύτερη Ελληνική κωμωδία όλων των εποχών, το θεατρικό έργο των Χ. και Γ. Γιαννακόπουλου “της Κακομοίρας” (ο Μπακαλόγατος), ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Η Διευθύντρια του σχολείου Σταυραντώνη Μαρία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του σχολείου για τη σχολική χρονιά που πέρασε. Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την οργάνωση αυτής της παράστασης. Την Καραγιαννοπούλου Μ., για τη σκηνοθεσία, την Πετρά Ε., την Δρόσου Μ., την Τσιαμανή Ε. την Γκαραγκούνη Παυλίνα για τα καταπληκτικά σκηνικά της, την Σιαμέτη Α. και τον Λάιο Δ. για τη μουσική και για την πολύτιμη βοήθεια τους και στις πρόβες αλλά και στη μεταφορά των σκηνικών και την Μυλωνά Μ. για το μακιγιάζ των παιδιών, τους γονείς και φίλους για τα κοστούμια και την εκπαιδευτικό κ. Φωτίου από το 3ο Γ/σιο Καλλιθέας η οποία έδωσε με πολλή χαρά, τα κείμενα του θεατρικού έργου.

Ευχαρίστησε επίσης τους Αδελφούς Μπούρχα (Σούπερ Μάρκετ), οι οποίοι έδωσαν πάρα πολλά υλικά για το παντοπωλείο που στήθηκε, τον κ. Κατσαούνο Δ. για τα υλικά που έδωσε για να τον εμπλουτισμό του παντοπωλείου και το 2ο Νηπιαγωγείο Αλμυρού για την ζυγαριά που δάνεισε. Ευχαρίστησε πολύ την εφημερίδα “Λαό” και τον ηλεκτρονικό τύπο “Almyrosinfo” για την προβολή και κάλυψη των εκδηλώσεων του σχολείου, το ανθοπωλείο του κ. Κατσαούνη Δ. για την προσφορά των λουλουδιών για τα παιδιά και τον κ. Κολώνη Κ. για τα ηχητικά. Το Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση του Πολιτιστικού κέντρου και την κ. Βαλκανιώτη Αθ. για τη βοήθειά της.
Ο Δήμαρχος κ. Εσερίδης Δημήτριος χαιρέτησε την εκδήλωση και συγχάρηκε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την επιλογή του έργου. Στο τέλος της παράστασης οι απόφοιτοι της Γ΄ τάξης πήραν αντίγραφο απολυτηρίου και αναμνηστικές φωτογραφίες και οι ευχές όλων των εκπαιδευτικών ήταν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, να είναι πάντα καλοί άνθρωποι και καλοί μαθητές και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στη ζωή τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τους προσέφερε ένα κέρασμα στον πεζόδρομο.
Η σύνθεση της θεατρικής ομάδας είναι:

ΖΗΚΟΣ: ΚΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ: ΚΟΛΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ΚΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΙΤΣΑ: ΖΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΦΙΦΙΚΑ:ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΕΤΤΑ , ΚΙΤΣΑΡΑΣ:ΓΑΛΑΤΣΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ: ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ:ΓΚΕΟΡΓΙΕΒ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ: ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ: ΠΡΑΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ, Κ. ΚΑΡΑΖΑΜΠΟΥΚΟΥ- ΘΕΙΑ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΗΤΣΟΣ: ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ:ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ: ΚΥΡΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σκηνοθεσία: Καραγιαννοπούλου Μαρία – Σταυραντώνη Μαρία – Πετρά Ευαγγελία.
Σκηνικά: Γκαραγκούνη Παυλίνα.
Κείμενα: Φωτίου Γεωργία, εκπαιδευτικός του 3ο Γυμνασίου Καλλιθέας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δ., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλλές Ν., ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δαλακούρας Η., η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αλμυρού κ. Μαρδάκη Χ., ο Διευθυντής του 1ου Γ/σιου Αλμυρού κ. Καλλές Χ., ο Διευθυντής του Γ/σιου Ν. Αγχιάλου κ. Παπαδόπουλος Ι., η Διευθύντρια του 5ου Γ/σιου Βόλου κ. Σωτηράκη Ν., εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου.