Η αναμονή για τον ετήσιο θεσμό ραντεβού τελειώνει – από Σάββατο και για μία εβδομάδα! Από 18 εως 24 Ιουνίου events σε ανοιχτούς χώρους έξω στην πόλη για 10η συνεχόμενη φορά (!) παρούσα στο κέντρο της Ελλάδος, μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτής της Μουσικής , σε συνδιοργάνωση του ΔΟΕΠΑΠ Δηπεθε Δήμου Βόλου και υπο την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε πείσμα των καιρών και της αρνητικής σκέψης, με το ελάχιστο κόστος για άλλη μια φορά, πολλαπλασιάζει τη διάθεση για έκφραση και παρουσιάζει σε ενιαίο σχεδιαμό για την πόλη του Βόλου ένα πρόγραμμα με πολυήμερες εκδηλώσεις και ποικίλες συναυλίες, εκθέσεις και δρώμενα, παντα χωρίς αντίτιμο εισόδου για όλους!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι μουσικές συνευρέσεις στα στενά, την παραλία και σε νέα στέκια της πόλης αναμένεται να συγκεντρώσουν το κοινό της περιοχής και των επισκεπτών, χαρίζοντας μια αναγκαία εκτόνωση μέσα από ψυχαγωγία, καλλιτεχνία και όμορφες στιγμές. 

Οι φετινές δρασεις ειδικά έχουν σκοπό την υπενθύμιση της συμμετοχικότητας και της συνύπαρξης, κόντρα στην ιδιώτευση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. 

Όλα τα είδη της Μουσικής δωρεάν, από άκρη σε άκρη της πόλης μας, με αιχμές ξεχωριστά stages στο κέντρο της αγοράς (Κουμουνδούρου, Τάκη Οικονομάκη, Ερμου κ Μεταμορφώσεως) αλλά και πλατείες (Παλαιά, Πανεπιστημίου στην οδό Δημητριάδος) την καθιερωμένη παραλια, αλλά και με μια στροφή προς τον ‘Αναυρο και το παραθαλάσσιο παρκάκι καθώς και το Μουσείο της Πόλης του Βόλου στην οδό Φερων στα Παλιά, που δηλώνει ‘παρών’ για πρώτη φορά στη Γιορτή.

Το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί καλύπτει όλες τις τάσεις και τα ρεύματα, με καλεσμένους και ντόπιους μουσικούς σε σόλο εμφανίσεις, DJ sets, συμμετοχικά concept μουσικής ανταλλαγής και ομαδικές συναυλίες όπως και ένα χορωδιακό φεστιβάλ! Οι γνωστές καινοτομίες της Γιορτής, μια παράδοση που βασίζεται στην αγάπη για το μέρος και την κατανόηση των τεχνικών παραμέτρων σε σχέση με τον εκάστοτε περιβάλλοντα χώρο, θα χαρίσουν εμπειρίες που ευελπιστούμε να ικανοποιήσουν το κοινό και να μείνουν αξέχαστες ..μέχρι την επόμενη φορά! 

Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι και προωθήστε το περιεχόμενο της Γιορτής, με τα επόμενα δελτία τύπου για επιμέρους δράσεις να ακολουθούν.

Πάμε μαζί για τη μεγάλη γιορτή~ στη Γιορτή είμαστε όλοι καλεσμένοι!

επικοινωνία : musicdayvolos@gmail.com
https://www.facebook.com/events/1098535366874157/

FB: european musicday volo