Η Σκακιστική Ένωση Βόλου προκηρύσσει Ανοικτό Ατομικό Μαθητικό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού, (Ράπιντ) σε 5 – 6 γύρους, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μακρυνίτσης – Αλεξάνδρας – Βασάνη). Δικαίωμα συμμετοχής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (Ράπιντ) έχουν, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, με ή χωρίς αθλητικό δελτίο σκακιστή. Ολόκληρη την προκήρυξη μπορεί να τη διαβάσει κάποιος στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sevolou.gr   Δηλώσεις συμμετοχής στο μειλ του συλλόγου: s.e.volou@gmai.com έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017, όπου θα αναφέρονται: το ονοματεπώνυμο, η σχολική τάξη και το όνομα του σχολείου που ανήκει καθώς και το αν ο / η συμμετέχων / ουσα έχει δελτίο αθλητή της ΕΣΟ. Λανθασμένα στοιχεία της δήλωσης ειδικά όσων έχουν δελτίο αθλητή θα οδηγήσει σε ακύρωση της συμμετοχής και της πιθανής βράβευσης.

1ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2016

Το 1ο ανοιχτό τουρνουά 2016 που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου ολοκληρώνεται με τον 6ο γύρο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Στο τουρνουά συμμετέχουν 26 σκακιστές από συλλόγους του Βόλου της Αγριάς και της Λάρισας.

Στη βαθμολογία του τουρνουά προηγείται ο Κ. Κωνσταντέλιας με 4,5 β. και ισοβαθμούν στη 2η θέση οι, Στ. Λαγάρας και Γ. Χατζηπολίτης με 4 β. Ακολουθούν με 3,5 βαθμούς οι Β. Κορώνας , Κ. Τζαμτζής και Θ. Καρανικόλας. Τα αποτελέσματα και των 5 γύρων και τη βαθμολογια θα τη δείτε μέσω της ιστοσελιδας του συλλόγου www.sevolou.gr