Άλλη μια κατηχητική χρονιά φθάνει στο τέλος της και οι Κατηχητικές συντροφιές των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ολοκληρώνουν τις συναντήσεις τους με μια μεγάλη γιορτή, πλούσια σε θεατρικά δρώμενα, παρουσιάσεις κατηχητικών δράσεων, μουσικά και χορευτικά σχήματα.

Παιδιά και νέοι των ενοριών της πόλης μας θα παρουσιάσουν την καταληκτήρια αυτή εκδήλωση την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ. στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Οι Κατασκηνώσεις μας στον Άγιο Λαυρέντιο

Τα παιδιά θα συναντηθούν και πάλι, μέσα στο καλοκαίρι, στις Κατασκηνώσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας στον γραφικό Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, σε ένα περιβάλλον ειδυλλιακό, όπου θα ανανεώσουν τις δυνάμεις τους και θα αναπτύξουν πνεύμα κοινοτικής ζωής και συνεργασίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή, τηλ. 24210 32916), ενώ μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr