Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά και του δημοτικού συμβούλου της «Επιλογής Ευθύνης» Απ. Παπατόλια για το θέμα της αγοράς από το δήμο του οικοπέδου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού στο Σωρό. Αφορμή στάθηκε το
έγγραφο που είχε κατατεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου από ανεξάρτητους συμβούλους και συμβούλους της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης».
Ο κ. Μουλάς απευθυνόμενοςστον δημοτικό σύμβουλο Απ. Παπατόλια τον ρώτησε αν ήταν παρώνστην προηγούμενη συνεδρίαση και υπέγραψε το συγκεκριμένο έγγραφο. «Προσέξτε γιατί τέτοιου είδους κόλπα αν πέσουν σε κάποιον με άγριες διαθέσεις μπορεί να έχετε πρόβλημα. Δεν είχατε φυσική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο» είπε ο κ. Μουλάς με τον κ. Παπατόλια να του απαντά ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, καθώς η υπογραφή είναι ηλεκτρονική, κάτι που επιτρέπει ο νέος Κώδικας. Ο κ. Μουλάς συνέχισε επισημαίνοντας «Τόσο εγώ(Πρόεδρος), όσο και το Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, θεωρούμε τους εαυτούς μας αρκετά έντιμους και δεν είμαστε ούτε απατεώνες, ούτε τις αιχμές που άφησε αυτό το κείμενο. Σε όλη τη διαδικασία θα υπάρξει διαφάνεια από την αρχή μέχρι το τέλος».

Επισήμανε επίσης ότι με την προηγούμενη δημοτική αρχή ο Συνεταιρισμός που είχε καλή συνεργασία, και θα το παραχωρούσε δωρεάν. «Όμως σήμεραδεν μπορούμε να το παραχωρήσουμε δωρεάν, λόγω οικονομικής εκκρεμότητας που έχουμε. Η άλλη εξέλιξη θα είναι αν δεν καταλήξει στα χέρια του Δήμου με ελάχιστο τίμημα, να πάει σε ιδιώτες». Μάλιστα παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν καταψηφίζοντας αποφάσεις για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους. Επιπλέον άφησε αιχμές για την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» λέγοντας ότι έχει ευθύνες για την κατάσταση στη ΔΕΥΑΜΒ.«Δεν μπορεί να έχουν το δικαίωμα ορισμένοι να μιλάνε και να αφήνουν αιχμές για κακοδιαχείριση οικονομικών, όταν είναι υπεύθυνοι για ζημιές εκατομμυρίων όπως η ΕΡΓΗΛ που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την επιχείρηση. Ποιοι μιλάνε?»

ΠΗΓΗ